Medicatie overzicht – Apotheek Naaldwijk – Naaldwijk

Apotheek Naaldwijk

Tijdelijke wijziging openingstijden!

Vanaf 06-05-2024 t/m 30-08-2024 zijn de openingstijden als volgt:

ma t/m vr                 9.00 - 17.30 uur

zaterdag                10.00 - 16.00 uur


Bij Apotheek Naaldwijk bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Stokdijkkade 35
2671 GX Naaldwijk

Tel: 0174 62 84 88
E-mail recepten: recepten@apotheeknaaldwijk.nl
E-mail algemeen: info@apotheeknaaldwijk.nl

Voor artsen, ziekenhuizen en andere zorgverleners:
Voor digitale recepten vanuit het huisartsen-systeem of ziekenhuis-systeem is ons zorgmailadres: ap009178@ccse.ezorg.nl of 500134363@lms.lifeline.nl

Medicatie overzicht

Gebruikt u medicijnen en vindt u het fijn om een actueel medicatie overzicht bij u te hebben? Heeft u een medicatie overzicht nodig omdat u naar de specialist gaat? Gaat u op reis en wilt u een overzicht van al uw medicatie bij u hebben?

Maak een account aan via onze website. U kunt dan inloggen voor een actueel overzicht van uw medicatie. Na het downloaden van de uw zorg online app kunt u het actuele medicatie overzicht ook vinden op uw smartphone of tablet.

Wilt u liever een medicatie overzicht op papier? Kom naar uw apotheek, dan print een assistente het medicatie overzicht voor u uit.

Omdat een medicatie overzicht privacy gevoelige informatie bevat, vragen wij u om een legitimatie bewijs. Komt u een overzicht voor uw partner of familielid halen? Neem dan een legitimatie bewijs van de betreffende persoon mee!